Contact

Uw thuisverpleegkundige voor chemo- en pijntherapie

Laat u ondersteunen wanneer u voor een chemo- of pijntherapie staat. Vertrouw op een thuisverpleegkundige wanneer u in Sint-Niklaas woont en contacteer hiervoor ons team. Wij begeleiden u professioneel en met respect tijdens de behandeling.

Chemotherapie

Verschillende chemotherapieën kan u thuis volgen. Maak daarom gebruik van onze diensten en laat een thuisverpleegkundige van ons langskomen. Het zorgt er voor dat u uw chemo thuis, in een vertrouwde omgeving, kan krijgen. Wij regelen onder andere het aan- en loskoppelen van de chemo.

Tijdens bijvoorbeeld een oncologische kankerbehandeling kunnen wij ook instaan voor het opvolgen van de pijnpompen. Dit doen wij steeds in nauw overleg met de pijnkliniek van Sint-Niklaas.  

Pijntherapie

Een tweede belangrijke therapie die u dankzij ons thuis kan ondergaan, is de pijntherapie. Wij voeren zowel acute als chronische pijnbehandelingen uit. Het opvolgen van chronische rugpijnen wordt onder andere vaak uitgevoerd door onze thuisverpleging.

Vraag eveneens naar onze begeleiding wanneer u een behandeling volgt met een neurostimulatie of een pijnpomp.

Volg thuis uw therapie door nu naar de mogelijkheden te informere. Onze thuisverpleging staat voor u klaar in regio Sint-Niklaas en in het Waasland.

Sidemap BVBA
Contacteer ons!
035 00 11 57